Willi Lakeus  -teatteriosaajien osuuskunta on v. 1999 perustettu ylivieskalais-kalajokinen kulttuurialan yritys. Päätuotteitamme ovat Kalajoen kesäteatteriin tuottamamme näytelmät, konsertit ja tapahtumat. Tarjoamme musiikkia ja kiertue-esityksiä sekä lapsille että aikuisille. 

Olemme verkostoituneet laajasti eri taiteenalojen ammattilaisten kanssa, joten pystymme räätälöimään esityksiä ja koulutusta vaativillekin asiakkaille.

Raimo Hentunen

Raimo Hentunen

Teatteri-ilmaisun ohjaaja, muusikko, tuottaja. Keski-Pohjanmaan opisto/teatteri-ilmaisun ohjaaja 1993-96, harrastajateatteriohjauksia v. 1991 lähtien, laulutekstejä, sävellyksiä, lastenrunoja, lauluntekijäkoulutus v. 2006, kurssi- ja koulutustoimintaa

raimo.hentunen(at)icloud.com

Sanna Finnilä

Sanna Finnilä

Teatteri-ilmaisun ohjaaja. Turun taiteen ja viestinnän oppilaitos/teatteri-ilmaisun ohjaaja 1993-1996, näyttelijänä Turun Uudessa Teatterissa harrastajateatteriohjauksia, käsikirjoituksia, ilmaisualan koulutussuunnittelua, projekteja, kurssi- ja koulutustoimintaa.

sanna.finnila(at)willilakeus.fi            

Heikki Knuutila

Heikki Knuutila

Teatteriohjaaja. Turun taiteen ja viestinnän oppilaitos/teatteri-ilmaisun ohjaaja 1991-94, ammatti -ja harrastajateatteriohjauksia v. 1987 lähtien, käsikirjoituksia ammatti- ja harrastajateattereille, kurssi- ja koulutustoimintaa.
  
heikki.knuutila(at)willilakeus.fi            

Soile Savela

Lavaste- ja messurakentamisen ammattiopettaja, puvustaja, lavastaja.

Markku hernetkoski

Lavastaja, kuvantekijä.